Thursday, January 25

The world is a book and those who do not travel read only a page

Vaihteen vuoksi ihan järkevä post siitä mitä mä oikeesti täällä teen eikä mitään säänainen juttuja. pitas nyt oikeesti tota opinnäytettä loppuun kirjottaa. Eilen 11 ja puol sivua tuli tekstiä siihen että toivoa on että se vielä valmistuu tänä keväänä.

Joo eli oon taas ollu ahkera ja hain töitä. Jotenkin nää työpaikat nyt tulee vähän liiankin helposti mulle, eka sivu jolta katoin töitä ja eka ilmotus sivulta,laitoin mun cv:n ja seuraavana päivänä soittaavat sieltä ”we would like you to join our team”. Näitä ei kauheesti kiinnosta ketä palkkaa tai mun paviljongin suuri ja mahtava työkokemus ehkä vaan teki hyvän vaikutuksen,haha . Eli lähen tonne vähän enemmän länteen päin Te Anauhan kai sit helmikuun alusta johonkin hotellin ravintolaan vähäks aikaa töihin ja rahaa säästää matkustusta varten. Ihan kivaa aluetta järven rannalla ja vuorten keskellä että eiköhän siellä viihdy jotenkin. Tietenkin jo nyt vähä ahistaa tämä surffauksen vähyys mutta jospa sitä sen jälkeen lähtis Christchurchiin tai johinkin pariks viikkoo surffipummiks vaan. Vähän nimittäin tekis jo mieli pääsät kokeilee pysyykö sillä laudalla enää ees.

Maanantaina meen kattoo sitä työpaikkaa ja en tiiä onko mulla joku haastattelu vielä.ei ne ainakaan mitään sellasta sanonu, kovasti vaan toivotteli tervetuloa töihin. Sitä ennen otetaan campervan ja lähdetään Milford soundiin pariks päivää Minna ja Jasen kanssa. Kuulemma yks Uuden-Seelannin kauneimmista paikoista ja kuvien perusteella aika huikuan hienolta näyttää. Roadtrip!uujee! Minnan tuttu ystävällisesti lainaa sen campervania meille ilmaseks, on se hyvä et minna tuntee kaikki.

Samaiseen paikkaan eli Milford Soundiin aion jossain vaiheessa mennä tekee mun PADI open water diving licence sukelluskurssin et pääsis vihdoin sukeltaa kunnnolla kun siitä niin monta vuotta on haaveillu.

Ja sitten päivän suurimmat uutiset. Hehe. Mulla on paluulento jo (Johanna saa sydänkohtauksen nyt varmaan ja ihmettelee mitä mulle on tapahtunu). Maksoin niin paljon lennoista et itkettää mutta mulla on kahen viikon pysähdys Singaporessa, eli pari pv Singaporessa ja sieltä Malesiaan pariks viikkoo sukeltaa ja muuten reissaa. Siitä sit lento Bangkokkeliin ja Thaimaassa vielä viikko lomaa varmaankin. Eipä kuulosta juuri muulta kun täydelliseltä. Äiti siellä koneen ääressä varmaan repii hiuksia päästä ja itkee et millä rahalla mä matkustan:D No ehkä huolehdin itekkin vähän mutta eiköhän sitä aina jollain selviä. Johanna jos viitit laittaa mulle vähän Thaimaa ja Malesia matkavinkkejä niin ois kiva? Niin siis lähen täältä takas päin 29.4. eiköhän sit toukokuun puolen välin jälkeen Suomessakin oo jo kesä et uskaltaa tulla takas.

Viikonloppu siis tramping eli hyppimistä tuolla Uuden- Seelannin puskissa, puissa ja vuorilla ja maailman hienoimmissa maisemissa edessä. Jos ilma olis vielä näin aurinkoinen kun nyt niin ois aika hienoa. Kuvia ens kerralla ja enemmän tietoa mun työstäkin varmaan.

Kiitos kaikille jotka on jaksanu kommentoida, ollu kiva lukee teidän kuulumisia ympäri maailmaa. Tiedän et toi kommentointi systeemi on kai jotenkin outo mutta toivottavasti se ees joskus toimii. Pitäkää huolta itsestänne rakkaat ihmiset!

3 comments:

Anonymous said...

Hyvä että oot saanu sitä työtäkii tehtyä.
nimimerkillä 2 sivua gradua valmiina

Anonymous said...

Mummo ei muista olleensa säilytyslokerossa25.1.2007 07:03
Riku Toivanen

Kaupan säilytyslokeroon pyörätuolissa joutunut nainen ei muista tapauksesta mitään. Hän hämmästyi, kun poliisi eilen kertoi hänelle, että hän oli joutunut viikko sitten viettämään hetkosen Järvenpään Prisman säilytyslokerossa.

Silminnäkijät luonnehtivat naista mummoksi ja hänet säilytyslokeroon tunkenutta miestä papaksi. Poliisin tutkimuksissa on kuitenkin selvinnyt, että molemmat ovat alle 70-vuotiaita.

Poliisi aloitti tutkimukset, kun mummon kohtelu kaltoin levisi internetyhteisön kautta ympäri maailmaa. Tapauksen ehti kuvata järvenpääläinen nuorukainen, joka laittoi sen suositulle YouTube-nettisivustolle. Videolla näkyy, miten muori oikaisee päänsä, ja pappa tyrkkää pyörätuolin rennolla liikkeellä matkaan jääden itse nyhräämään kassinsa kanssa. Kulkupelin pysähdyttyä muori riisuu piponsa, pöyhii tukkaansa ja laittaa pipon takaisin.

Jututettuaan miestä tutkijat alkoivat epäillä, että alkoholilla oli osuutta asiaan.

--------------------
ou jee, näin meillä suomessa:)

ps. sydän edelleen kurkussa!!
pps. aasia infoo tulos kunhan saan nuo svenska tunnit ja työt alta pois:)

Anonymous said...

jarkeva??!! kylla on jarki kaukana kun noin pian jo pois lahet, vaikka kyllahan sen kai tiesitkin jo. etka ees tanne tuu matkalla. insane.