Monday, January 22

Life takes you into places

UUSIA SÄÄTIETOJA koskien etelä-saaren itärannan north west tuulia:

The Nor'wester, when it hits, is not only responsible for Canterbury's intermittent droughts, but also has a deep psychological effect on people subjected to its hot, dry nature. It has been statistically linked to increases in suicide and domestic violence.
Research has indicated that the mechanism is a significant buildup of positive ions, strongest at the coast, and electric fields of this strength have been shown to upset the melatonin/seratonin balance in some people.

että ihmekk jos on korkeet itsemurhaluvut ja kirjastossa suicide kirjaluokka.

Tässä muita hyviä havaintoja viikon varrelta ja faktoja uudesta-seelannista:

Uudessa-Seelannissa on säänainen nimeltään Toni Marsh jonka tissit on selkeesti eri kokoa ja kaikki nuoret kiwi pojat kuolaa sen perään. Tony on varmaan 45 ja ei ees hyvännäkönen. Minnan poikaystävä Jason on jopa tehnyt laulun tästä Tonista


Uudessa- Seelannissa ei ole tappavan vaarallisia eläimiä, paitsi Maorit ja Samoalaiset. Viimeinen sivulause ei ollut minun keksimä.


Uudessa-Seelannissa on kolmanneksi korkein nuorten miesten itsemurha rate(mikä on rate suomeks...heh), Suomen ja Irlannin jälkeen ja maailman korkein nuorten naisten itsemurha rate.


Finn Sistersit on niin kuuluisia Uudessa- Seelannissa että random ihmiset haluaa ottaa meistä kuvia autokorjaamolla. Random ihmiset myös yrittää olla kavereita kaupan kassalla, antaa puhelinnumeronsa sulle puistossa kun oot kävelyllä, moikkaa kadulla, haluaa päästä kuvaan sun kanssa ja hymyileevät kadulla. Kamalaa toimintaa.


Invercargillissa on varmasti suurempi taivas kun missään muualla maailmassa. Yritetty jo viikko syytä miettiä mut ei keksitä. Varmaan asutaan jossain hobbitti montussa tai tähän täytyy joku muu selitys löytyä.


Mun pitää varmaan pyörä hankkia tai korjata tuo pihalla oleva. Pyöräily on kivaa.

3 comments:

Anonymous said...

Hoh, mika pettymys. Missa on Eurosnatch kuva??? ma mietin kans et pyora ois kylla hyva, voisin ostaa membershipin tonne yliopiston uima-altaalle ja polkasta aina sinne toitten jalkeen, jos siella kavis vaikka hyvia opiskelijapoikia. voisin sitten lahettaa johannalle ja mariallekin ehka yhet. Onko noi Minnan vai sun jalat? mun taytyy googlettaa tuo toni marsh jos siita kerta laulujakin tehdaan...ja miks ei taalla random ihmiset pyyda mun puhelinnumeroa, hah???

Anonymous said...

Hyi, hymyilevät ihan. Kauheita ihmisiä. :)
en ihmettele että täällä on eniten nuorten naisten itsemurhia; ei tuolla kaupungilla nää kun kaljamahasia känniäijiä.
pidähän hauskaa ja laittele lisää kuvia, on tosi hauskaa katella niitä!
p.s. söpöt kengät, kenen ikinä onkin.

Anonymous said...

oho, luin väärin. no, ehkä täällä on eniten kaljamahasia känninaisia...