Monday, October 1

berliinin munkki

maha taas täynnä, liian täynnä,kasvisburgereita.onneks tässä tanjan ja rabean lähellä on kaikki hyvät ruokapaikat kuten yellow sunshine josta saa vegaanista kanahampurilaista. ja hyvä falafel paikka kanssa. ja aasialainen. hyvä kun taas päivän suurimmat päätökset on se et mitä söis tänään.

berliinin metro on vähän tyhmä, ja saksalaiset osaa vaan saksaa ja vettäkin satanu paljon mutta ihan kiva kaupunki silti. syömisen lisäks käyty keikalla, leikitty turisteja, kävelty paljon...ja joo loppu aika varmaan syöty. että aika lähteä huomis aamuna sinne aasian riisiä ja hedelmiä laihdutuskuurille.


keskiviikkona aamuna Bangkok, siellä sit 2 yötä ja siitä Indonesiaan kuudeks viikkoa. eka varmaan Balin kautta pikkusaarille snorklaa, uimaan ja laiskottelee.sit ehkä kiipeilee vuorelle pariks päivää ja sit Javan puolelle buddha temppeleitä tarkastaa kunhan ne ramadanin juhlimiset on siellä päin ohi ja ruuhkat hellittää. sounds like a proper plan.
ja sitten Indonesian jälkeen kotiin eli Ausseihin. puhuttiin että iha outoa kun tuntuu et nyt on täällä saksassa ja indoissa ulkomailla ja sit on menossa täältä ulkomaan matkalta sinne ausseihin kotiin. näinhän se menee, koti pyörillä on sit jo odottaa:)


BIG THANK YOU ALL THE GERMAN FRIENDS AND TURKISH FALAFEL MEN!

No comments: