Wednesday, April 18

Singapore

puolessa valissa matkaa takaisin suomeen.iiik! ihan kiva kylla:)

eilen illalla tulin Singaporeen Aucklandin kautta.olikin jo aika lahtea christchurchista kun ei ollu enaa mitaan tekemista tai nakemista. tehtiin viikonloppuna pieni liftausmatka yhen holskutyton kaa Akaroaan joka oli kylla hupaisaa, 80km ja meilla meni 5h, 6kyytia, lunch jonkun random perheen luona ja raekuuroja ja muuta kivaa.

Singaporessa sen sijaan on hieman hikista ja +30. joka on ihan kivaa kun tahan tottuu. oon tan paivan ympari temppeleita kierrelly ja ihmetelly naiden rukoustapoja ja muita suitsukkeiden viuhtomisia. eksyny vahan " aha tuolla onkin hyva vahan hiljasempi katu...ahaa,taa onkin joku local red light district:D", sit oon shoppaillu liikaa jo ja vaitelly hulluja alennuksia yhessa tibet kaupassa. no silti meni aika paljon rahaa siella. sitten jotenkin paadyin china townissa intialaiseen kauppaan jossa tekivat pukuja, se mies kaappas mut kadulta kun olin kavelee. puol tuntia jumitin siella kun herran mikalie halus teha mulle puvun ja coctail mekon ja sit yritti saada mut ostaa aitille kimonon ja mita lie.loppujen lopuks kolme intialaista hyypiota paatyi suunnittelemaan mulle uutta tatuointia kun niiden kaveri mister zeayayaga mikalie tekee tatskoja.siina vaiheessa kun kysymykset alkoi menna siihen et oonko naimisissa ja ne alko miettia etta voisin olla ehka niiden kaverin hotellissa yota paatin paeta:D

huomenna johonkin luostareihin suuntaan ja perjantaina jonkun tee masterin teenjuonti kouluun kai. ja lauantaina iltana Cathy tulee ja sunnuntai aamuna sit kohti Malesiaa. aika hauskaa.

4 comments:

Anonymous said...

voi ei ei ei ei.. johanna-täti on kokonaan unohtanut varoittaa nuista aasialaisista miekkosista;) varo kaikkia hieman hämyisemmänkin näköistä kulkijaa!

ja niin; ihana saada sut takas=)

Anonymous said...

oon ihan samaa mieltä ku johanna. varsinki tosta ekasta kohdasta. ja vielä enemmän varsinki tosta tokasta. :D

Anonymous said...

mitä? eikö sulle kelvannu cocktail-mekko? :D no, ehkä ihan viisas päätös lähteä lipettiin sieltä... meikä sai töitä muuten. jeejee. elisan contact centerissä puhelimessa pölisen ensi viikosta lähtien. ehkä tässä vielä joku kaunis päivä on sen verran rahaa että kehtaa iteki lähteä jonnekin päin taas. ainakin kesällä sitten moikkailemaan sua sinne helsinkiin. hauskaa borneoilua!

Anonymous said...

kiva kun tuut takas ja kiva kun sustakin on kiva tulla.