Monday, April 23

singapore and kuala lumpur

Paastiin eilen Cathyn kanssa Malesiaan pomppivan vieteri bussikuskin kyydissa. ja huomenna aamulla kohti Borneota, aika paatsa jo viidakkoon eksyy ja ihmettelee vaan luontoo ja elukoita.

Tanaan tuolla Batu Caves hindu temppelissa yks apina meinas hyokata mun kimppuun kun mulla oli niin viehattava muovipussi, hullua meininkia. ja sit on juostu kaato sateessa, syoty ihan hulluna kaikkee intialaista ja hedelmia ja ihmetelty bussi kaaosta ja hikoiltu.

Singapore oli aika posi yllari vaikka kallis olikin muuhun aasiaan verrattuna. Mentiin yhen saksalaisen tyton kaa kaymaan buddhaluostarissa yks paiva ja sielta joku vanha kiinalainen journalisti bongas meidat. se miekkonen sattu olemaan just vapaalla toista sina paivana joten se paatti sit kierrattaa meita 6h ympari luostereita, kiinalaisia teetaloja, medicine kauppoja, kirjkauppoja, ravintoloita ja mita lie ja kertoo kaiken singaporesta ja eri uskonnoista etc. ihan mahtava tyyppi, parempaa singapore opasta ei vois kuvitella. Oli kylla huippu paiva. Lisaks kavin apinavauvoille nauraa sademetsassa, kiertelee puutarhoja, vegaaniravintoloita, kirjakauppoja jne.

Borneolla eka johonkin saarelle snorklaa ja hengailee, sit kohti viidakkoa neljaks paivaa local tribal kyliin ja sit sukeltaa loppu ajaks kai.uujee:)

4 comments:

Anonymous said...

ja se mitä teet borneon jälkeen on mun mielestä parasta mitä oot koko matkalla tehny.. :)

Anonymous said...

kattelin just netistä videota borneon sarvikuonosta...kantsii varoa. näytti hurjalta ja vaaralliselta. äläkä tapa niitä loppujaki sukupuuttoon (kuollut eläin-kuvia ei kyllä pettymyksekseni ole näkynyt pahemmin, että siinä mielessä tietysti....)

Anonymous said...

yritahan pysya erossa niista tappaja scorpioneista, ei haluta nahda myoskaan kuollut sanna-kuvia kiitos...meilla tuntuu talossa olevan jotain tappajahamahakkeja, viime viikolla tapettiin yks jattilainen ja sen sisalta tuli kirkkaan neonvihreeta monjaa. oi naita matkailun ihanuuksia.

Anonymous said...

Kunhan oot tullu sieltä sukelluksista ja pääset tänne suomeen, tuut kattoo meidän uutta vauvaa.
Ensi hätään kuvia näkee kyllä tuolla mun blogissa.