Sunday, March 9

Noosa

palailtiin just "pusikosta". kolme pv oltiin kanootilla Noosan joella melomassa ja vihdoinkin taalla oli aurinkoistakin.ihmeellista.oli kivaa,melottiin aika monta kilometria ja kaveltiinkin joku 12km hiekkadyynille maen paalla. meidan niin sanotussa ryhmassa oli me ja 3 englantilaista teinipoikaa..eh, joo ei paljoa hengailtu niiden kanssa.toivottavasti frazer islandilla ja whitsundayssilla sattuu vahan jarkevampia ihmisia matkaan.
tanaan piti menna viela surffaa mutta ilma nyt harmaantu sen verta etta ei ehka tuo ranta niin paljoa kiinnosta.tosin hieman nossoa,talla tapaa en surffaa enaa ikina.kastuuhan siella kumminkin niin ei pienen sateen pitas haitata. huomenna taas matka jatkuu kohti rainbow beachia ja frazer islandia.
viime viikolla oli synttaritkin (hitto ma oon vanha).kiitti onnitteluista kaikille:) oltiin dreamworld huvipuistossa roikkumassa kaikissa laitteissa.oli aika kivaa ja ihme kylla sillonkin paisto aurinko.
lennotkin talla viikolla varattiin.ma en paase aplikkaan kun sinne meno ois maksanu aivan tajuttomasti, halvempi ottaa suomesta menoopaluu melkein. joten makin palaan suomeen jo huhtikuun lopussa. en osaa asiasta mitaan ajatella viela tai asiaa ajatella. sita ennen viela puoltoista kuukautta lomaa,matkustusta,pummilla suihkussa kayntia,kadun varsilla ja puskissa yopymista ja vapautta:)

1 comment:

Seppo Apajalahti said...

Myöhästyneet onnittelut meiltäkin. Seppo ja Raija